Tervetuloa Aurinkopuro-blogiin! Täältä löydät ajatuksia ja vinkkejä mielen ja kehon hyvinvointiin. Toivomme blogimme auttavan sinua löytämään sitä, mitä elämääsi etsit. Löytämään aarteet, jotka ovat sisälläsi. Valon, joka on sisälläsi. Toivomme, että löydät uskoa ja luottamusta itseesi ja elämääsi.

Aurinkopuron jakamat ajatukset ja tehtävät ovat vapaassa käytössäsi. Jaamme sitä, mitä itse olemme löytäneet, kokeneet ja oppineet.

Aurinkopurosta löydät myös meidät meidät bloggaajat. Ota ihmeessä yhteyttä – järjestämme työhyvinvointipäiviä, kursseja, koulutuksia ja työpajoja!

Aurinkopuron bloggaajat –

Me Aurinkopuron bloggaajat kuljemme kukin omaa polkuamme tänne. Kiipeämme mättäiden päälle, jättiläisen kivelle, katsomme lähelle ja kauas, sisälle itseemme ja ulos itsestämme. Opiskelemme ja luemme kirjoja. Hyviä kirjoja. Tapaamme opettajia, ihania ihmisiä. Siemeniä itää, ja taas uusia siemeniä itää. Vihreät versot kasvavat suuremmiksi. Aurinkopuron rannalla rentukat puhkeavat kukkaan ja mesimarjat ovat kypsiä kerättäviksi. Toivomme, että viihdyt seurassamme!

Merja-Riitta Hämälainen, Riitta Liukko, Kaija Määttä ja Minna Rimpiläinen