Erityinen lahja

Minä uskallan astua uuteen,
koska en halua enää elää vanhassa.
Minä uskaltaudun
vieraaseen ja epätavalliseen,
sen tuskiin ja sen iloihin.
Minä haluan tietoisesti
asettua alttiiksi muutoksille
ahdingosta ja epävarmuudesta
välittämättä.
Minä kohtaan vaatimukset,
taistelen pelkoni kanssa
ja päästän mielikuvitukseni valloilleen.
Minä kerin itseni auki
ja uskallan ottaa selvää,
mitä kaikkea minussa vielä nukkuu.
Ulrich Schaffer

Runo laskettiin käteeni aamulla mennessäni töihin, paperinpalalle raapustettuna. Siitä on nyt kuusi vuotta aikaa. Minä kiitän. Osa Ulrich Schafferin runosta on  kulkenut mukanani nämä vuodet, rohkaissut löytöretkelle. Löytöretkelle itseen ja löytöretkelle elämän ihmeisiin.

Paperinpalanen on putkahdellut esiin uskomattomiista paikoista. Se on tipahtanut kirjan välistä, löytynyt lompakosta, teepannun alta. Lopulta se on päässyt mukaan voimatauluuni. Sisälleni ovat jääneet soimaan sana – matkakumppanit – aluksi arasti kysellen, vähitellen voimistuen.

minä uskallan
minä uskaltaudun
minä kerin itseni auki ja uskallan ottaa selvää,
mitä kaikkea minussa vielä nukkuu

Nämä ovat vahvoja sanoja ja herättävät vahvoja tunteita. Ne lähettävät hiljaista taianomaista voimaansa. Toivon, että nämä sanat kannattelisivat myös sinua matkallasi. Toivon sinulle ihanan antoisaa matkaa, matka on kuitenkin tärkein!

Ehkä sinullakin on jokin voimalause tai runo, joka on kulkenut rinnallasi elämäsi eri vaiheissa. Putkahtanut esiin uudestaan ja uudestaan. Runo tai mietelause, jonka sanat soivat päässäsi, kun kuljet omalla löytöretkelläsi. Mikä on sinun voimalauseesi tai runosi?

#riittaliukko #aurinkopuro #luovuudenlähde #löytöretkelläitseen #elämäntaide #koulutuskeskusmooli