Huippukoulutusta työniloon ja stressinhallintaan Rovaniemellä 24.2.2016

 

Tehtävämme on auttaa sinua löytämään työhösi iloa, virtaa ja hyvinvointia. Tervetuloa kehittymään kanssamme – yhteistyössä on voimaa!

Kouluttajana on alan guru Marja-Liisa Manka.
Kurssin hinnat alkaen 39 €/hlö.

Työhön liittyy nykyään kiirettä ja aikapainetta. Tehdään enemmän samalla kun henkilöstö vähenee. Työn jatkumisen epävarmuus ja omat vaikutusmahdollisuudet asioihin tuntuvat vähäisiltä. Ei siis ihme, että stressiä ja työuupumusta ilmenee nykyään niin paljon.

Marja-Liisa-Manka-241x300

Mikä siis avuksi?

Valmennuspäivän tarkoituksena on antaa työkaluja, miten kiireiden ja aikapaineiden keskellä voisi tehdä työtään kaikessa rauhassa, miten yhteistyö ja myönteisyys vaikuttavat tuotoksiimme ja kuinka stressiäkin kestää, jos välillä palautuu työn paineista. Pääpaino on henkisen pääoman kehittämisessä. Virikeluentoja ja myös yhdessä pohtimista.

Markkinoilla on nykyään paljon erilaisia toimijoita, joiden mielestä hauskuus lisää työhyvinvointia. Se voi olla hetken lääke, mutta kestävät tulokset syntyvät muualta. Marja-Liisa Manka on tehnyt aiheesta tieteellistä tutkimusta, jonka tuloksia hän tulee meille valmentamaan.

Marja-Liisa Manka on toiminut työhyvinvoinnin professorina Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa vuosina 2004-2015, helmikuusta alkaen työhyvinvoinnin dosenttina ja yrittäjänä Docendum Oy:ssä. Hän on saanut tunnustuksen ”hyvän työelämän puolesta puhumisesta” sekä nimityksen Vuoden yhteiskuntatieteilijä. Marja-Liisa on kirjoittanut lukuisia työhyvinvointia käsitteleviä kirjoja, viimeisimpänä Stressikirja – mistä virtaa? (Talentum). Lisää Marja-Liisan ajatuksia voi lukea: www.docendum.fi

Esitehtävä:

Voit valmistua koulutuspäivään etsimällä positiivisia poikkeamia työpaikaltasi. Se tarkoittaa sitä, että mietit mikä tällä hetkellä toimii hyvin, mikä sujuu ja missä olet onnistunut. Kirjaa ajatuksiasi ylös ja ota ne mukaan koulutukseen. Voit hyödyntää niitä peilaamalla ajatuksiasi koulutuksen sisältöön.


Koulutuspäivän ohjelma:

Stressinhallinnalla virtaa työhön

Klo 9-16 Felmansali, Lapin yliopisto

 • Muutokset ja epävarmuus tai liikaa työtä – mikä meitä stressaa?
 • Stressin anatomia ja vaikutukset.
 • Stressin tunnistaminen.
 • Mistä virtaa – keinoja hyvään työelämään.
 • Työn voimavarojen lisääminen: työn tuunaaminen, yhteisöllisyys ja johtaminen.
 • Omien voimavarojen lisääminen – voisiko tulla kroonisesti myönteiseksi?
 • Palautuminen stressistä. Vinkit stressin kanssa elämiseen ja hallintaan – onnen ohjeet.

Koulutuksen ovh 145 €

Hinta sisältää kahvin/teen ja pienen makean palan. Ruokailu omakustanteinen.

Tiikerinloikka työniloon!

Klo 18-20 Felmansali, Lapin yliopisto

 • Miksi katse työniloon?
 • Myönteisyys perustana.
 • Hyvä työ – hyvä elämä.
 • Työnilonjulistus 2016!

Tarjous! 39 € (ovh 79 €)

 

Voit myös osallistua molempiin päivän koulutuksiin:

Tarjoushintaan 184 €! (hinnat sis. alv 24 %)

Varmista paikkasi nyt!

Klikkaa ja varaa paikkasi verkkokaupastamme

Ilmoittautuminen koulutukseen 29.1.2016 saakka tai niin kauan kuin paikkoja on jäljellä. Kysy tarjousta työyhteisöllesi. Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut voit lähettää Minnalle osoitteeseen: minna.rimpilainen@mooli.fi