Auringon höyheniä – Verkkokurssi äideille ja lapsille

99,00 Sis. alv 24% for 12 months

Yhdessätekemisen riemua – Uudenlainen verkkokurssi äideille ja lapsille on Ihan parasta!

Sinä äiti ja yhteinen aika lapsesi kanssa ovat kaikkein tärkeintä, merkittävintä ja arvokkainta, mitä lapsellesi voit antaa. Auringon höyhen -verkkokurssilta saatte yhdessätekemisen iloa monen, monen tehtäväpaketin verran. Tehtävät luovat yhteisistä hetkistä seikkailuja, joissa kumpikin on löytöretkeilijä.

Auringon höyhen -verkkokurssi on rakennettu tukemaan luonnollista ja riittävän hyvää äitiyttä. Yhdessätekemisen hetket luovat vahvan, lämpimän suhteen vanhemman ja lapsen välille. Ne luovat suhteen, joka tulee kantamaan läpi elämän. Yhteiset hetket Auringon höyhenten parissa ovat lahja lapselle, mutta ne antavat paljon myös vanhemmalle itselleen <3

Kuvaus

24 tehtäväpakettia

Tehtäväpaketteja löydät verkkokurssilta joulukalenterin luukkujen verran! Jokainen tehtäväpaketti sisältää sekä liikkumiseen tai rentoutumiseen kutsuvan tehtävän että luovuustehtävän. Kaikkiin tehtäviin selkeät ohjeet verkkokurssilta, mm. 12 äänitettyä/videoitua tehtävää ja mielikuvamatkaa. Koko paketissa niin, niin monta ihanaa yhteistä askaretta!

Ensimmäinen osa tehtäväpakettia auttaa siirtämään muut ajatukset pois mielestä ja pysähtymään yhteisen hetken ja tekemisen äärelle. Toinen osa tehtävää muodostuu löytöretkeksi yhteisellä Luovuuden lähteellä kutsuen leikkiin värien kanssa.

Kurssi on suunniteltu tehtäväksi noin 4-9 vuotiaiden lasten kanssa, mutta suurin osa tehtävistä sopii soveltaen myös vanhempien ja nuorempien lasten kanssa tehtäväksi.

Auringon höyhen_Luovuuden lähde

Sisällä ja ulkona luonnossa

Tehtävät on suunniteltu siten, että kaikki mitä tehtävien tekemiseen tarvitaan, löytyvät kotoa, luonnosta tai isommista marketista. Suurin osa jo aivan lähiruokakaupasta. Aina tehtäviä tehdessä voitte soveltaa ja muuttaa tehtävänantoa ja tehdä sen niillä materiaaleilla, joita kotoa juuri sillä hetkellä löytyy.

Auringon höyhen -verkkokurssin tehtävät auttavat keskittymään, tukevat lapsen luonnollista kehitystä ja oman itsen tuntemista. Liikkuen, rentoutuen, maailmaa tutkien ja taiteillen – palapalalta ne opettavat itsestä, elämästä ja yhdessäolemisesta.

Ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa tehdä tehtäviä. On vain olemassa erilaisia tapoja tehdä – ja jokainen näistä yhtä hyvä tai oikea. Luovuuden lähteellä tehtäviä ei arvostella niiden kauneuden tai taiteellisuuden mukaan – jokainen teos on arvokas juuri siksi, että sinä ja lapsesi olette sen tehneet. Yhdessäoleminen itsessään on kaikkein arvokkainta <3

Yhdessätekemisen riemua!

Kaikki verkkokurssin tehtävät on suunniteltu siten, että sinulla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa kokemusta Luovuuden lähde -työskentelystä. Sinulla ja lapsellasi on kaikki se tieto ja taito, jota tehtävien tekemiseen tarvitaan.

Yhdessä äidin kanssa tehdyt tehtävät luovat lapselle nähdyksitulemisen kokemuksen. Nähdyksituleminen auttaa lasta kasvamaan kokonaiseksi ja tulemaan positiivisella tavalla näkyväksi. Yhteinen tekeminen luo tunteen omasta merkityksellisyydestä.

Äiti ja Lapsi – Mikä valtava lämpö ja rakkaus tuohon sanapariin sisältyykään! Rakkaus ja lämpö, jotka tulevat kantamaan läpi elämän.

Luovuuden lähteellä

“Elämä itsessään on lahjaa – lapsi on lahjaa! Nautitaan näistä ihmeistä ja toinen toisistamme kotona.

Pienet asiat merkitsevät sittenkin eniten. Lämpö ja rakkaus. Nähdyksi ja hyväksytyksi tulemisen kokemus. Yhdessätekemisen kautta voimme antaa ja saada näitä kaikkia.”

Kurssin ohjaaja TaM Minna Rimpiläinen on Logoart taideterapiaohjaaja ja Elämäntaide kouluttaja. Minna on ohjannut Luovuuden lähde -työskentelyä ja hyvinvointia tukevaa taidetyöskentelyä kouluissa, päiväkodeissa, kylätaloissa ja sairaalakoulussa. Ikääntyneille, muistisairaille, ADHD ja Asperger-nuorille, aikuisille, vapaaehtoistyötä tekeville. Minna on toinen Tarinarentoutus -maailman luojista ja kehittänyt interaktiivinen taidesatu -menetelmän.

“Äitiys on itselleni suuri voimavara ja rikkaus. Niin toivon, että voin olla tukemassa riittävää äitiyttä – riittävän hyvää, rikasta ja rakasta, sillä se on aivan parasta!”

Luovuuden lähde työskentely on monipuolista – siinä yhdistyvät elementit Logoartista ja Elämäntaiteesta luovalla ja elävällä tavalla. Työskentely muodostuu erilaisista luovuus- ja taidetyöskentelyn menetelmistä, liikkumisesta, musiikista, mielikuvamatkoista. Luovuuden lähteen työskentelymenetelmät herättelevät luovuutta, lisäävät itsetuntemusta ja antavat onnistumisen kokemuksia.

Auringon höyhen verkkokurssilla on kuukauden tyytyväisyystakuu. Voit vapaasti tutustua tuotteeseen ja jos koet, että kurssin sisältö ei vastaa odotuksiasi, aina voit laittaa viestiä minna.rimpilainen@mooli.fi ja saat rahasi takaisin.