Lippu Kevätmessujen aamun Hyvän tuulen savityöpajaan 30.3. tai 1.4. klo 10.30-11.30

25,00 Sis. alv 24%

20 varastossa

Kuvaus

Nyt 25 ensimmäistä työpajan ostajaa saa kaupanpäälle pääsylipun kevätmessuille (arvo jopa 23 €) – varaa paikkasi pian!

Aamujen Hyvän tuulen meditatiiviset savityöpajat toteutetaan Kevätmessuilla to 30.3. ja la 1.4. klo 10.30-11.30. <3 Tule mukaan itseksesi tai yhdessä ystävän kanssa!

Hyvä tuuli on taikaa – keväällä se puhaltaa ensin untuvanpehmeät pajunkissat punaruskeiden oksien kätköistä. Sitten pienet kesää kuulostelevat hiirenkorvat valkorunkoisten koivujen oksille. Hyvä tuuli saa purot pulppuamaan valtoimenaan ja loihtii mustan mullan lämpimäksi. Se herättää syksyllä uinahtaneet pienenpienet siemenet hereille, saa keväänvihreän versomaan paljon, paljon vahvempana kuin pienestä siemenestä koskaan uskoisi!

Hyvän tuulen puhallus tavoittaa sinut, minut ja ystäväsi. Se saa askeleet keveiksi ja mielen miltei riehakkaaksi. Se herättää toivon auringosta, valosta, lämmöstä, kesäisestä uintiretkestä…

Hyvän tuulen työpajasta löydät hyvän tuulen siemeniä ja pääset mukaan pienen kynnyksen savityöskentelyhetkeen Hyvällä tuulella <3 Työpajan saviteoksia emme polta ja näin saat teoksesi mukaan, kun lähdet messuilta.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta savityöskentelystä – ja tarvittavat materiaalit sinulle löytyvät valmiina työpajasta. Kysy lisää ja varaa työpajoihin paikkasi etukäteen:
sähköpostilla minna.rimpilainen@mooli.fi tai p. 044 019 7496.

1 työpaja/lippu
Koulutuspaikka: Helsingin messukeskus, osasto 3e59
Eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Pohjoinen sisäänkäynti |  Ratapihantie 17

Tutustu Kevätmessuihin täällä!

PS. Huomasithan Hyvän tuulen savityöpajat myös to klo 11.30-18 ja la 11.30-17. Olet lämpimästi tervetullut mukaan Luovuuden lähteen työpajoihin!

TaM Minna Rimpiläinen
Elämäntaide kouluttaja
LogoArt taideterapiaohjaaja
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
Avekki kouluttaja (koulutusta aggression kohtaamiseen)

Työpajojen ohjaajana on TaM Minna Rimpiläinen. Hän on ohjannut Luovuuden lähteen luovuustyöpajoja, hyvinvointia vahvistavia ja terapeuttisia taidetyöpajoja hyvin erilaisille ryhmille mm. työyhteisöt, lapsiryhmät, nuorten ryhmät, sairaalakoulu, koululuokat ja koulujen pienluokat, lasten ja nuorten psykiatria, mielenterveyskuntoutujat, muistisairaat.

Rimpiläinen kouluttaa Terapeuttisen taidetyöskentelyn elämäntaideohjaajia – uusi koulutus on alkamassa Helsingissä vuoden 2023 aikana. Uutena tänä keväänä ovat alkamassa erilaiset Taide- ja ratkaisukeskeisen lyhytterapian ja työnohjauksen ryhmät sekä erilaiset Tasavertaiseen kohtaamiseen liittyvät koulutukset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lippu Kevätmessujen aamun Hyvän tuulen savityöpajaan 30.3. tai 1.4. klo 10.30-11.30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *