Lippu Kevätmessujen aamun Luova sisustusmandala -työpajaan 31.3. tai 2.4. klo 10.30-11.30

29,00 Sis. alv 24%

9 varastossa

Kuvaus

Nyt 25 ensimmäistä työpajan ostajaa saa kaupanpäälle pääsylipun kevätmessuille (arvo jopa 23 €) – varaa paikkasi pian!

Kevätmessujen aamun Luova sisustusmandala -työpajat toteutetaan pe 31.3. ja su 2.4.2023  klo 10.30-11.30 < 3  Tule mukaan aloittamaan päivä messujen meditatiivisella työpajalla maalaten ja neulalla huovuttaen!

Työskennellessäsi voit antaa ajatusten viipyillä sinulle iloa tuottavissa aiheissa: Mikä on sinulle tärkeää elämässäsi? Mikä sinulle antaa voimaa? Mistä ilahdut? Mitä ajatellessa mieleesi hiipii kiitollisuuden tunne? Annetaan näiden ajatusten, tunteiden ja mielikuvien kuvittaa ja värittää oma luova mandalasi.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta työpajan menetelmistä – olemme siellä sinua varten <3 Millainen sisustusmandala saakaan tänä keväänä luoda viihtyisyyttä kodissasi, ottaa vastaan pitenevän päivän ja valon lisääntymisen yhdessä sinun kanssasi. Pian sen näemme!

Osta Luova sisustusmandala –työpajan verkkokaupasta etukäteen. Laitathan ostamisen jälkeen tulemaan sähköpostiin tietoa kumman aamupäivän työpajaan olet tulossa – perjantain vai sunnuntain. Ja jos pidät työskentelystä, olet tervetullut vaikka molempiin työpajoihin <3

Kysy lisää ja työpajan ajankohdan ilmoittaminen: minna.rimpilainen@mooli.fi tai p. 044 019 7496/Minna Rimpiläinen

1 työpaja/lippu
Koulutuspaikka: Helsingin messukeskus, osasto 3e59
Eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Pohjoinen sisäänkäynti |  Ratapihantie 17

Tutustu Kevätmessuihin täällä!

PS. Huomasitko torstai- ja lauantai aamujen meditatiiviset Hyvän tuulen savityöpajat. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan myös niihin <3 Nähdään messuilla!

TaM Minna Rimpiläinen
Elämäntaide kouluttaja
LogoArt taideterapiaohjaaja
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
Avekki kouluttaja (koulutusta aggression kohtaamiseen)

Työpajojen ohjaajana on TaM Minna Rimpiläinen. Hän on ohjannut Luovuuden lähteen luovuustyöpajoja, hyvinvointia vahvistavia ja terapeuttisia taidetyöpajoja hyvin erilaisille ryhmille mm. työyhteisöt, lapsiryhmät, nuorten ryhmät, sairaalakoulu, koululuokat ja koulujen pienluokat, lasten ja nuorten psykiatria, mielenterveyskuntoutujat, muistisairaat.

Rimpiläinen kouluttaa Terapeuttisen taidetyöskentelyn elämäntaideohjaajia – uusi koulutus on alkamassa Helsingissä vuoden 2023 aikana. Uutena tänä keväänä ovat alkamassa erilaiset Taide- ja ratkaisukeskeisen lyhytterapian ja työnohjauksen ryhmät sekä erilaiset Tasavertaiseen kohtaamiseen liittyvät koulutukset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lippu Kevätmessujen aamun Luova sisustusmandala -työpajaan 31.3. tai 2.4. klo 10.30-11.30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *