Lippu kevätmessujen Hyvän tuulen savityöpajaan 30.3. ja 1.4. Helsinki

25,00 Sis. alv 24%

tuotetunnus (SKU) 11 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Nyt 25 ensimmäistä työpajan ostajaa saa kaupanpäälle pääsylipun kevätmessuille (arvo jopa 23 €) – varaa paikkasi pian!

Hyvä tuuli on taikaa – keväällä se puhaltaa ensin untuvanpehmeät pajunkissat punaruskeiden oksien kätköistä. Sitten pienet kesää kuulostelevat hiirenkorvat valkorunkoisten koivujen oksille. Hyvä tuuli saa purot pulppuamaan valtoimenaan ja loihtii mustan mullan lämpimäksi. Se herättää syksyllä uinahtaneet pienenpienet siemenet hereille, saa keväänvihreän versomaan paljon, paljon vahvempana kuin pienestä siemenestä koskaan uskoisi!

Hyvän tuulen puhallus tavoittaa sinut, minut ja ystäväsi. Se saa askeleet keveiksi ja mielen miltei riehakkaaksi. Se herättää toivon auringosta, valosta, lämmöstä, kesäisestä uintiretkestä…

Hyvän tuulen työpajasta löydät hyvän tuulen siemeniä ja pääset mukaan pienen kynnyksen savityöskentelyhetkeen Hyvällä tuulella <3 Työpajan saviteoksia emme polta ja näin saat teoksesi mukaan, kun lähdet messuilta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta savityöskentelystä – ja materiaalit löytyvät työpajasta.

Tule mukaan itseksesi tai yhdessä ystävän kanssa! Työpajaan voit osallistua myös yhdessä lasten kanssa. Voit ostaa Hyvän tuulen savityöpajan verkkokaupasta etukäteen. Ota mukaan messuille kuvakaappaus maksukuitista.

Työpajaan osallistuminen: 30.3. ja 1.4.2023 klo 11.30-18
Työskentelyn kesto: noin 1 h
Koulutuspaikka: Helsingin messukeskus, osasto 3e59
Eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Pohjoinen sisäänkäynti |  Ratapihantie 17

Tutustu Kevätmessuihin täällä!

PS. Huomasithan aamujen meditatiiviset savityöpajat, jotka ovat to ja la klo 10.30-11.30. Varaa niihin paikkasi etukäteen ja kysy lisää: sähköpostilla minna.rimpilainen@mooli.fi tai p. 044 019 7496. Muutoin työpajaan voit osallistua ilman varaamista ja ostaa sen myös paikanpäältä.

  

TaM Minna Rimpiläinen
Elämäntaide kouluttaja
LogoArt taideterapiaohjaaja
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
Avekki kouluttaja (koulutusta aggression kohtaamiseen)

Työpajojen ohjaajana on TaM Minna Rimpiläinen. Hän on ohjannut Luovuuden lähteen luovuustyöpajoja, hyvinvointia vahvistavia ja terapeuttisia taidetyöpajoja hyvin erilaisille ryhmille mm. työyhteisöt, lapsiryhmät, nuorten ryhmät, sairaalakoulu, koululuokat ja koulujen pienluokat, lasten ja nuorten psykiatria, mielenterveyskuntoutujat, muistisairaat.

Rimpiläinen kouluttaa Terapeuttisen taidetyöskentelyn elämäntaideohjaajia – uusi koulutus on alkamassa Helsinginseudulla vuoden 2023 aikana. Uutena tänä keväänä ovat alkamassa erilaiset Taide- ja ratkaisukeskeisen lyhytterapian ja työnohjauksen ryhmät sekä erilaiset Tasavertaiseen kohtaamiseen liittyvät koulutukset.

Jos toivot tietoa tulevista koulutuksistamme ja työpajoista alueellasi, laitathan tulemaan sähköpostiosoitteesi tai soittele: minna.rimpilainen@mooli.fi tai p. 044 019 7496. Ollaan yhteyksissä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lippu kevätmessujen Hyvän tuulen savityöpajaan 30.3. ja 1.4. Helsinki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *