Lippu Kevätmessujen Luova sisustusmandala -työpajaan 31.3. ja 2.4., Helsinki

29,00 Sis. alv 24%

21 varastossa

Kuvaus

Nyt 25 ensimmäistä työpajan ostajaa saa kaupanpäälle pääsylipun kevätmessuille (arvo jopa 23 €) – varaa paikkasi pian!

Kevätmessujen Luova sisustusmandala -työpajassa jokainen voi valmistaa itselleen sisustusmandalan maalaten ja neulalla huovuttaen.

Työskennellessäsi voit antaa ajatusten viipyillä sinulle iloa tuottavissa aiheissa: Mikä on sinulle tärkeää elämässäsi? Mikä sinulle antaa voimaa? Mistä ilahdut? Mitä ajatellessa mieleesi hiipii kiitollisuuden tunne? Annetaan näiden ajatusten, tunteiden ja mielikuvien kuvittaa ja värittää oma luova mandalasi.

Luovat sisustusmandalat syntyvät maalaten ja neulalla huovuttaen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta työpajan menetelmistä – olemme siellä sinua varten <3 Työpajasta löydät valmiina kaikki tarvittavat materiaalit – tule vain itse paikalle!

Tule mukaan työpajaan valmistamaan itsellesi Mandala luomaan viihtyisyyttä kotiisi ja samalla muistuttamaan itsellesi tärkeistä hyvänmielen asioista!

Voit ostaa Luova sisustusmandala –työpajan verkkokaupasta etukäteen.  Ota mukaan työpajaan puhelimesi näytölle kuvakaappaus maksukuitista. Työpaja on mahdollista ostaa myös paikanpäältä messuilla.

Kysy lisää minna.rimpilainen@mooli.fi tai p. 044 019 7496/Minna Rimpiläinen

Aikataulu:
Työpajoihin osallistuminen 31.3. ja 2.4.2023, pe klo 11.30-18 ja su klo 11.30-17. Tule mukaan itseksesi tai yhdessä ystävien kanssa <3

Työpajan kesto: noin 1 h
Toteutuspaikka: Kevätmessut, Helsingin messukeskus, osasto 3e59
Eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Pohjoinen sisäänkäynti |  Ratapihantie 17

Tutustu Kevätmessuihin täällä!

PS. Huomasitko aamujen meditatiiviset Luova sisustusmandala –työpajat, jotka toteutetaan pe ja su klo 10.30-11.30. Varaa niihin paikkasi ja kysy lisää: sähköpostilla minna.rimpilainen@mooli.fi tai p. 044 019 7496. Muina aikoina Luova sisustusmandala -työpajaan voit osallistua ilman varaamista ja ostaa työpajan myös paikanpäältä.

TaM Minna Rimpiläinen
Elämäntaide kouluttaja
LogoArt taideterapiaohjaaja
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
Avekki kouluttaja (koulutusta aggression kohtaamiseen)

Työpajojen ohjaajana on TaM Minna Rimpiläinen. Hän on ohjannut Luovuuden lähteen luovuustyöpajoja, hyvinvointia vahvistavia ja terapeuttisia taidetyöpajoja hyvin erilaisille ryhmille mm. työyhteisöt, lapsiryhmät, nuorten ryhmät, sairaalakoulu, koululuokat ja koulujen pienluokat, lasten ja nuorten psykiatria, mielenterveyskuntoutujat, muistisairaat.

Rimpiläinen kouluttaa Terapeuttisen taidetyöskentelyn elämäntaideohjaajia – uusi koulutus on alkamassa Helsingissä vuoden 2023 aikana. Uutena tänä keväänä ovat alkamassa erilaiset Taide- ja ratkaisukeskeisen lyhytterapian ja työnohjauksen ryhmät sekä erilaiset Tasavertaiseen kohtaamiseen liittyvät koulutukset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lippu Kevätmessujen Luova sisustusmandala -työpajaan 31.3. ja 2.4., Helsinki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *