Lippu kevätmessujen Unelmien puutarha -työpajaan 30.3.-2.4.

15,00 Sis. alv 24%

Kuvaus

Unelmatyöskentelyä – elämäsi puutarhan suunnittelua kuvin, sanoin ja maalaten <3 Mistä sinä unelmoit? Miltä unelmaelämäsi tuntuu? Mitä se sisältää?

Nyt on lupa heittäytyä suunnitteluun ja istuttaa vaaleanpunaisia, keltaisia, sinisiä ja vaikka minkä värisiä ”kukkia” elämäsi puutarhaan. Valmiita sanojakin voit löytää kuvien seasta: Ilahdun! Herään eloon! Lempeyttä ja valoa…

Tule mukaan luomaan Unelmien puutarhasi – kuvin, sanoin, värein <3 Työpajaan voit tulla itseksesi tai ystävien kanssa. Myös lasten kanssa onnistuu tulla luomaan unelmien puutarhaa!

Voit ostaa Unelmien puutarha –työpajan verkkokaupasta etukäteen. Otathan mukaan työpajaan kuvakaappauksen kuitista <3 Työpaja mahdollista ostaa myös paikanpäältä messuilla.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Unelmien puutarha -työskentelystä osallistuaksesi työpajaan. Olemme siellä sinua varten. Tarvittavat materiaalit sinulle löytyvät valmiina työpajasta.

Kysy lisää työpajoista tai muista koulutuksistamme:
sähköpostilla minna.rimpilainen@mooli.fi tai p. 044 019 7496.

Työpajaan osallistuminen: 30.3.-2.4.2023 to-la klo 11.30-18 ja su klo 11.30-17
Työskentelyn kesto: noin 1 h
Koulutuspaikka: Helsingin messukeskus, osasto 3e59
Eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Pohjoinen sisäänkäynti |  Ratapihantie 17

Tutustu Kevätmessuihin tarkemmin täällä!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan työpajaan <3

Kysy lisää minna.rimpilainen@mooli.fi tai p. 044 019 7496/Minna Rimpiläinen

PS. Huomasithan myös Kevätmessujen Hyvän tuulen savityöpajan ja Luova sisustusmandala -työpajan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kaikkiin messujen työpajoihin!

TaM Minna Rimpiläinen
Elämäntaide kouluttaja
LogoArt taideterapiaohjaaja
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
Avekki kouluttaja (koulutusta aggression kohtaamiseen)

Työpajojen ohjaajana on TaM Minna Rimpiläinen. Hän on ohjannut Luovuuden lähteen luovuustyöpajoja, hyvinvointia vahvistavia ja terapeuttisia taidetyöpajoja hyvin erilaisille ryhmille mm. työyhteisöt, lapsiryhmät, nuorten ryhmät, sairaalakoulu, koululuokat ja koulujen pienluokat, lasten ja nuorten psykiatria, mielenterveyskuntoutujat, muistisairaat.

Rimpiläinen kouluttaa Terapeuttisen taidetyöskentelyn elämäntaideohjaajia – uusi koulutus on alkamassa Helsingissä vuoden 2023. Uutena tänä keväänä ovat alkamassa erilaiset Taide- ja ratkaisukeskeisen lyhytterapian ja työnohjauksen ryhmät sekä erilaiset Tasavertaiseen kohtaamiseen liittyvät koulutukset.

Jos haluat kuulla muista koulutuksistamme, laitathan Minnalle viestiä minna.rimpilainen@mooli.fi tai soittele p. 044 019 7496.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lippu kevätmessujen Unelmien puutarha -työpajaan 30.3.-2.4.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *