ROVANIEMI: Terapeuttinen taidetyöskentely -koulutus

1.125,00 Sis. alv 24%

Kuvaus

Oletko kiinnostunut lisäämään itsetuntemustasi ja itseilmaisuasi taiteen tekemisen ja luovan toiminnan avulla? Etsitkö luovia vuorovaikutusvälineitä ja näkökulmia työhösi?

UUSI Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus alkaa Rovaniemellä helmikuussa, koulutuspäivät ovat:
18.-19.2. 25.3.-26.3. 27.-28.5. 19.-20.8. 28.-29.10.

Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus sopii hyvin ihmissuhdetyötä tekeville sekä henkilökohtaiseksi kasvumatkaksi oman elämän suuntaa etsiville, työstä välivuotta pitäville tai alanvaihtoa pohtiville. Se sopii myös ammatilliseksi lisäkoulutukseksi kasvatus-, sosiaali- ja opetusalojen ammattilaisille ja alalle aikoville.

Koulutus on luovaa, kokemuksellista ja monitaiteellista. Sen pääpaino on taiteellisen ja luovan työskentelyn kautta tapahtuvassa henkilökohtaisessa kasvuprosessissa.

Koulutuksen sisältöalueita:

– Oman elämänkaaren ja minäkuvan prosessointia
– Kehotietoisuus: liike, tanssi, kosketus, kehon kuvat
– Luovan taidetyöskentelyn harjoittelua eri materiaaleilla, välineillä ja menetelmillä
– Nonverbaalien työskentelytapojen lainalaisuudet
– Luonto voimauttajana
– Symbolit, rituaalityöskentely, visualisointi, mielikuvatyöskentely
– Tietoisen läsnäolon harjoitukset

Koulutus antaa valmiuksia käyttää luovaa taidetyöskentelyä rikastuttamaan omaa työtä ja elämää:

–  Monipuolistaa keinovalikoimaa ja työskentelytapoja vaikeissa tilanteissa ja kohtaamisissa
– Lisää kykyä luottaa prosessiin ja intuitioon
– Vahvistaa toimintakykyä muuttuvissa ja yllättävissä tilanteissa
– Innostaa ja lisää avoimuutta ja herkkyyttä elää tässä ja nyt
– Rohkaisee luomaan ja kehittämään uutta
– Luovuudesta tulee arjen voimavara

Kouluttajat:

Minna Rimpiläinen on Elämäntaidekouluttaja, LogoArt taideterapiaohjaaja ja Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Rimpiläinen on ohjannut Elämäntaide työskentelyä luovuustyöskentelyn, hyvinvointia tukevana taidetyöskentelyn ja terapeuttisen taidetyöskentelyn näkökulmista mm. päiväkotilapsille, ADHD- ja Aspergernuorille, mielenterveyskuntoutujille, sairaalakoululuokille ja pienryhmille, mielenterveyskuntoutujille, työyhteisöille.

 

Pirjo Lehmuskoski on elämäntaidekouluttaja, draamaohjaaja ja TRO-kouluttaja eli toiminnallisten ryhmätyömenetelmien ohjaaja. Koulutustaustana Pirjolla on nuorisotyönohjaajan ja kasvatustieteiden kandidaatin sekä kriisityöntekijän koulutukset.

Viimeiset parikymmentä vuotta Pirjo on toiminut kriisityössä sekä kriisityöntekijänä ja esimiehenä. Hän on ohjannut erilaisia suruun ja menetyksiin sekä ihmisen kasvuun liittyviä ja ryhmiä.

Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus koostuu viidestä kahden päivän lähiopetusjaksosta, verkkokoulutustapaamisista sekä henkilökohtaisista harjoituksista ja ryhmätapaamisista verkon kautta jaksojen välillä. Jokaisen koulutusvuoden päätteeksi tehdään luova lopputyö.

Hinta koulutukselle 1125 € sisältäen alv 24 %. Koulutus on mahdollista maksaa erissä. UUTTA! Maksu onnistuu myös käyttämällä Epassia.

Käymällä kaksi Terapeuttisen taidetyöskentelyn opintovuotta saa Elämäntaideohjaaja-nimikkeen. Koulutukseen voi osallistua ilman aikomusta valmistua Elämäntaideohjaajaksi. Koulutukseen sitoudutaan vuodeksi kerrallaan.

Koulutukseen voit ilmoittautua mukaan ostamalla koulutuksen verkkokaupasta tai ilmoittautumalla p. 044 019 7496 tai minna.rimpilainen@mooli.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan koulutuksiin!

Jos sinulla tulee mitä vain kysyttävää koulutukseen liittyen tai jos pohdit olisiko tämä koulutus sopiva sinulle, otathan yhteyttä Minnaan tai Pirjoon:

Minna Rimpiläinen minna.rimpilainen@mooli.fi p. 044 019 7496
Pirjo Lehmuskoski pirjo.lehmuskoski@gmail.com 040 838 3696

 

Koulutuksen peruminen: kun koulutus perutaan yli 1 kk ennen koulutuksen alkamista, palautetaan koulutuksen hinta kokonaisuudessaan koulutuksen ostajalle. Kun koulutus perutaan alle 1 kk ennen koulutuksen alkamista, palautetaan koulutuksen summa – 100 € varausmaksu koulutuksen ostajalle. Jos koulutus ei toteudu koulutusmaksu palautetaan kokonaisuudessaan koulutuksen ostajalle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROVANIEMI: Terapeuttinen taidetyöskentely -koulutus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *