Ale!

VERKKOKURSSI: LÖYTÖRETKI OMIIN VOIMATARINOIHIN

59,00 Sis. alv 24%

Tervetuloa Löytöretkelle omiin voimatarinoihin! Löytöretkelläsi saat viidelle viikolle Elämäntaide -tehtäväpaketin.

Tervetuloa taiteilemaan elämää, luomaan uutta, oivaltamaan ja inspiroitumaan! Jokainen tehtäväpaketti on jaettu askeliin, joita seuraamalla sinun on helppo kulkea tehtävän osasta toiseen.

Pääset tutustumaan materiaaleihin ja tekemään kurssin tehtäviä heti, kun olet saanut sähköpostiisi linkin ja tiedot kirjautumiseksi verkkokurssille.

Löytöretki alkaa jo valmistautumisesta – ehkä se alkoi, jo kun löysit kurssin.  Seuraavat viisi viikkoa ovat lahja ja lupaus itsellesi sukeltaa omaan elämääsi värein ja kuvin. Nyt voit kuunnella sitä, mitä on pinnan alla. Kuunnella sitä mikä haluaa tulla esiin katsottavaksi ja kuunneltavaksi.

Tervetuloa osaksi Luovuuden lähteen väkeä. Voi olla, että  Luovuuden lähde on tullut tutuksi sinulle jo aikaisemmin, tai voi olla, että saavut sinne nyt ensimmäistä kertaa.

Kuvaus

Löytöretkellä pääset löytämään ja tutustumaan oman elämäsi voimatarinoihin. Löytöretki sisältää viidelle viikolle oman teeman ja Elämäntaide -tehtäväpaketin. Tehtäväpaketit on suunniteltu etenemään askeleittain. Voit tehdä yhden tehtäväpaketin saman päivän aikana tai jakaa sen useammalle päivälle. Ja aina voit palata saman tehtävän pariin uudestaan seuraavina päivinä. Katsoa kuvaa, kirjoittaa siitä. Katsoa kuvaa ja jatkaa lisäämällä siihen väriä, viivoja, muotoja…

Tämä on sinun löytöretkesi ja nämä ovat sinun voimatarinoitasi. Anna itsellesi vapaus kokeilla – onnistua ja epäonnistua, ilahtua ja riemuita. Anna itsellesi lupa yllättyä – löytää itsestäsi sellaista, mikä oli jo unohtunut. Löytöretkesi on ainutkertainen – voimatarinasi ovat aarteita, jonka sinä löydät!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VERKKOKURSSI: LÖYTÖRETKI OMIIN VOIMATARINOIHIN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *