Marja-Liisa Manka: Voimavarat – jaksamisen eväsreppu

29,00 Sis. alv 24% for 1 month

Työhyvinvoinnin guru Marja-Liisa Mankan luento voimavaroista – positiivisuudesta, elämänilosta, asenteen vaikutuksesta, motivaatiosta ja oman itsen toteuttamisesta. Onko työssäsi ja elämässäsi riittävästi asioita, jotka antavat voimavaraoja? Onko jotain, mikä osa-alue elämässä ”ontuu”? Onko jotain, mitä voisi asialle tehdä? Luennolla katsotaan voimavaroja, positiivisuutta, elämäniloa monelta kantilta.

1 h videotallenne
Voimavarat – jaksamisen eväsreppu, Powerpoint diasetti
Elämänpyörä -työkalu, Pdf
Oman työhyvinvoinnin tikkataulu -työkalu, Pdf

Työyhteisössä jokainen verkkovalmennuksen käyttäjä tarvitsee oman tunnuksen. Pyydä verkkovalmennustarjous työyhteisöllesi! 044 019 7496/Minna minna.rimpilainen@mooli.fi

 

tuotetunnus (SKU) voimavarat Osastot: ,

Kuvaus

MITÄ SAAT:

Positiivinen ja innostunut fiilis tarttuu!

Video antoisaa, mukaansatempaavaa ja mielenkiintoista seurattavaa. Video tallennettu ja editoitu Marja-Liisa Mankan valmennuspäivästä Helsingissä 10.11.2016.

Powerpoint diasetistä löydät tiivisteenä voimavarojen maailma.

Motivaatiota lisätä voimavaroja.

Auttaa huomaamaan asioita, jotka ovat elämässäni hyvin.

Työkalut oman työhyvinvoinnin ja oman hyvinvoinnin testaamiseen!

 Marcus Tullius Ciceron kirjoitti:

On pidettävä huolta terveydestä ja harjoitettava kohtuuisesti ruumiinliikkeitä. Mutta pidettäköön vielä paljon enemmän huolta hengestä ja mielestä, sillä nämä ikään kuin kuluvat loppuun.”

Nämä sanat on kirjoitettu jo paljon ennen meitä, mutta miten totta kaikki tuo on vielä tänäkin päivänä. Varsinkin kaiken kiireen ja tieto- ja informaatiotulvan aikana. Maailma on täynnä kuvia, sanoja, ääntä, tapahtumia ja meidän on opittava valitsemaan siitä kaikesta riittävästi sitä, mikä antaa meille voimavaroja. Otettava myös hetkiä hiljaisuudelle, palautumiselle ja hetkille, jolloin tunnemme elävämme! Nautitaan auringosta, annetaan sateen puhdistaa, tuulen heittää turhat huolet ja ajatukset pois mielestämme. Annetaan ukkosen välillä jyrähdellä ja sitten taas tulla tyvenen. Puiden heijastua veteen ja taivaalla lipuvien poutapilvien.

Minua tämä luento auttaa juuri kaikkeen tuohon – huomaamaan taas elämäni hyvät asiat. Ottamaan aikaa harrastuksille ja voimavarojen keräämiselle eväsreppuuni!

Voimavarat – jaksamisen eväsreppu Teemat:

Minä itse – käyttäytyminen, asenteet, arvot, temperamentti, tarpeet ja motivaatio
Onnellisuuden aineksia
Elämänpyörä -työkalu, oman hyvinvoinnin arvioimiseen
Oman työhyvinvoinnin tikkataulu – työkalu, Oman työhyvinvoinnin arvioimiseen
Ovatko ikkunani kuurassa?
Työelämän/elämän voimavarat ja syöjät
Hyvä ja paha stressi – Miten selvitä stressistä?
Psykologisen pääoman merkitys – asenteet ratkaisevat
Opettele psykologista pääomaa – keinoja
Palautumisen merkitys ja mekanismit
Läsnäolotaidot
Oma iloisuussuunnitelma
Ilon avaimia

Valmentaja

FT, YTM Marja-Liisa Manka on toiminut työhyvinvoinnin oppaana, valmentajana ja kanssakulkijana tuhansille ihmisille ja sadoille työyhteisöille.  Mikä työhistoria työhyvinvoinnin kehittäjänä! Mikä elämänkokemus! Mikä taito esiintyä ja kouluttaa!

Marja-Liisa Manka on yksi tunnetuimpia ja arvostetuimpia työhyvinvoinnin asiantuntijoita. Hän on toiminut työhyvinvoinnin kehittäjänä, tutkijana, valmentajana ja kouluttajana hyvin erilaisissa ja erikokoisissa työyhteisöissä. Viimeksi dosenttina ja yrittäjänä Docendum Oy:ssä kouluttaen työhyvinvointia ympäri Suomen.

Manka on saanut tunnustuksen ”Hyvän työelämän puolestapuhuja” ja nimityksen ”Vuoden yhteiskuntatieteilijä”. Hän on työskennellyt Suomen ainoana työhyvinvoinnin professorina Tampereen yliopistossa. Hän on kirjoittanut useita työhyvinvointia käsitteleviä kirjoja:
Stressikirja (2015)
Työnilo (2011)
Tiikerinloikka työnilon ja menestykseen (2006)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marja-Liisa Manka: Voimavarat – jaksamisen eväsreppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *