Tony Dunderfelt

Koulutuskeskus_Mooli_Tony_Dunderfelt_Temperamentit_ja_läsnäoleva_vuorovaikutusPsykologi Tony Dunderfelt on yli 30 vuoden ajan perehtynyt tiimien, työyhteisöjen ja organisaatioiden toimintaan. Tony on erikoistunut hyvän yhteistyön rakentamiseen.

Psykologi Tony Dunderfelt on yksi Suomen tunnetuimmista psykologeista, suosittu luennoitsija ja valmentaja. Hän on yli kolmekymmentä vuotta tutkinut, valmentanut ja kirjoittanut kokonaisvaltaisesti ja hänellä on ainutlaatuinen kyky ilmaista vaikeat psykologiset tosiasiat ymmärrettävällä ja käytännönläheisellä tavalla.

Tony on kirjoittanut yli 20 kirjaa, mm. Elämänkaaripsykologia, Tunnista temperamentitIrti tunnekoukuista ja Läsnäoleva kohtaaminen. Hän on kokenut esimiesten ja työyhteisöjen valmentaja, joka saa niin pienet kuin suuretkin ryhmät innostumaan. Tony on myös televisio- ja radio-ohjelmien arvostettu asiantuntija.

Tony on myös tunnettu innovatiivisena psykologian uudistajana. Hän on kehittänyt  monia apuvälineitä ranekntavan yhteistyön luomiseksi – ”Mielen hyvinvointitreenit” rakentavan yhteistyön luomiseksi, ”Elämänkaaripsykologian” ihmisenä kasvamisen tutkimiseen sekä ”Aureettisen psykologian”, joka antaa tieteellisen kokonaiskuvan ihmismielen ulottuvuuksista.

Psykologi Tony Dunderfelt on ihmisläheisen henkilövalmennuksen uranuurtaja Suomessa.