OULU: Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus, varausmaksu

100,00 Sis. alv 24%

7 varastossa

Kuvaus

Oletko kiinnostunut lisäämään itsetuntemustasi ja itseilmaisuasi taiteen tekemisen ja luovan toiminnan avulla? Etsitkö luovia vuorovaikutusvälineitä ja näkökulmia työhösi? Tule mukaan Oulussa alkavaan Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutukseen!

UUSI Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus alkaa Oulussa syyskuun lopussa, koulutuspäivät ovat:
Syksyllä 2023 28.-29.9., 9.-10.11. ja keväällä 2024 1.-2.2., 18.-19.4. ja 30.-31.5.

Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus sopii hyvin ihmissuhdetyötä tekeville sekä henkilökohtaiseksi kasvumatkaksi oman elämän suuntaa etsiville, työstä välivuotta pitäville tai alanvaihtoa pohtiville. Se sopii myös ammatilliseksi lisäkoulutukseksi kasvatus-, sosiaali- ja opetusalojen ammattilaisille ja alalle aikoville.

Koulutus on luovaa, kokemuksellista ja monitaiteellista. Sen pääpaino on taiteellisen ja luovan työskentelyn kautta tapahtuvassa henkilökohtaisessa kasvuprosessissa.

Koulutuksen sisältöalueita:

– Oman elämänkaaren ja minäkuvan prosessointia
– Kehotietoisuus: liike, tanssi, kosketus, kehon kuvat
– Luovan taidetyöskentelyn harjoittelua eri materiaaleilla, välineillä ja menetelmillä
– Nonverbaalien työskentelytapojen lainalaisuudet
– Luonto voimauttajana
– Symbolit, rituaalityöskentely, visualisointi, mielikuvatyöskentely
– Tietoisen läsnäolon harjoitukset

Koulutus antaa valmiuksia käyttää luovaa taidetyöskentelyä rikastuttamaan omaa työtä ja elämää:

–  Monipuolistaa keinovalikoimaa ja työskentelytapoja vaikeissa tilanteissa ja kohtaamisissa
– Lisää kykyä luottaa prosessiin ja intuitioon
– Vahvistaa toimintakykyä muuttuvissa ja yllättävissä tilanteissa
– Innostaa ja lisää avoimuutta ja herkkyyttä elää tässä ja nyt
– Rohkaisee luomaan ja kehittämään uutta
– Luovuudesta tulee arjen voimavara

Kouluttajana on Elämäntaidekouluttaja, LogoArt taideterapiaohjaaja, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja Reteaming valmentaja Minna Rimpiläinen. Rimpiläinen on ohjannut Elämäntaide-työskentelyä luovuustyöskentelyn, hyvinvointia tukevana taidetyöskentelyn ja terapeuttisen taidetyöskentelyn näkökulmista mm. päiväkotilapsille, ADHD- ja Aspergernuorille, mielenterveyskuntoutujille, sairaalakoululuokille ja pienryhmille, mustisairaille, mielenterveyskuntoutujille ja työyhteisöille.

Koulutus koostuu viidestä kahden päivän lähiopetusjaksosta, verkkokoulutustapaamisista sekä henkilökohtaisista harjoituksista ja ryhmätapaamisista verkon kautta jaksojen välillä. Jokaisen koulutusvuoden päätteeksi tehdään luova lopputyö.

Hinta koulutukselle 1150 € sisältäen alv 24 %. Koulutus on mahdollista maksaa erissä. Maksamalla varausmaksun vahvistat paikkasi koulutukseen. Varausmaksu vähennetään koulutuksen kokonaissummasta.

UUTTA: Maksaminen onnistuu myös käyttämällä Epassia, ilmoita tällöin sähköpostilla yhteystietosi Minnalle: minna.rimpilainen@mooli.fi.

Ilmoittautuminen mukaan onnistuu myös p. 044 019 7496 tai minna.rimpilainen@mooli.fi. Saat tällöin tiedot varausmaksun maksamisesta sähköpostiisi.

Käymällä kaksi Terapeuttisen taidetyöskentelyn opintovuotta saat Elämäntaideohjaaja-nimikkeen. Koulutukseen voi osallistua ilman aikomusta valmistua Elämäntaideohjaajaksi. Koulutukseen sitoudutaan vuodeksi kerrallaan.

Jos sinulla tulee kysyttävää koulutuksesta mieleen tai pohdit, voisiko tämä olla sinulle sopiva koulutus tällä hetkellä, olethan yhteyksissä Minnaan p. 044 019 7496 tai minna.rimpilainen@mooli.fi. Peilataan yhdessä ajatuksiasi!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan koulutukseen!

Koulutukseen otetaan maksimissaan 12 osallistujaa. Jos koulutus ei toteudu varausmaksu palautetaan.

Jos et pääse mukaan koulutuspäivään, toimitamme sinulle sähköpostitse tehtävät ja voit tehdä ne omaan tahtiisi itsenäisesti. Tehtävistä voit laittaa kuvia ryhmän yhteiseen WhatsApp-ryhmään ja peilata sen kautta niitä ja ajatuksia toisten ryhmäläisten ja ohjaajien kanssa. Voit myös laittaa kuvat ja ajatuksiasi tulemaan suoraan kouluttajalle ja peilata hänen kanssa suoraan tehtäviäsi <3

Koulutuksen peruminen: Kun osallistuminen perutaan yli 1 kk ennen koulutuksen alkamista, koulutuksesta ei lähetetä loppulaskua. Kun osallistuminen perutaan alle 1 kk ennen koulutuksen alkamista, laskutetaan puolet koulutuksen varausmaksun jälkeen jäävästä osuudesta. Kun koulutus perutaan koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koulutussumma, josta on vähennetty varausmaksu.