OULU: Terapeuttinen taidetyöskentely -koulutus

1.125,00 Sis. alv 24%

Kuvaus

Oletko kiinnostunut lisäämään itsetuntemustasi ja itseilmaisuasi taiteen tekemisen ja luovan toiminnan avulla? Etsitkö luovia vuorovaikutusvälineitä ja näkökulmia työhösi?

UUSI Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutukset alkaa Oulussa helmikuussa, koulutuspäivät ovat:
23.-24.2. 16.-17.3. 22.-23.5. 14.-15.8. ja 9.-10.11.

Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus sopii hyvin ihmissuhdetyötä tekeville sekä henkilökohtaiseksi kasvumatkaksi oman elämän suuntaa etsiville, työstä välivuotta pitäville tai alanvaihtoa pohtiville. Se sopii myös ammatilliseksi lisäkoulutukseksi kasvatus-, sosiaali- ja opetusalojen ammattilaisille ja alalle aikoville.

Koulutus on luovaa, kokemuksellista ja monitaiteellista. Sen pääpaino on taiteellisen ja luovan työskentelyn kautta tapahtuvassa henkilökohtaisessa kasvuprosessissa.

Koulutuksen sisältöalueita:

– Oman elämänkaaren ja minäkuvan prosessointia
– Kehotietoisuus: liike, tanssi, kosketus, kehon kuvat
– Luovan taidetyöskentelyn harjoittelua eri materiaaleilla, välineillä ja menetelmillä
– Nonverbaalien työskentelytapojen lainalaisuudet
– Luonto voimauttajana
– Symbolit, rituaalityöskentely, visualisointi, mielikuvatyöskentely
– Tietoisen läsnäolon harjoitukset

Koulutus antaa valmiuksia käyttää luovaa taidetyöskentelyä rikastuttamaan omaa työtä ja elämää:

–  Monipuolistaa keinovalikoimaa ja työskentelytapoja vaikeissa tilanteissa ja kohtaamisissa
– Lisää kykyä luottaa prosessiin ja intuitioon
– Vahvistaa toimintakykyä muuttuvissa ja yllättävissä tilanteissa
– Innostaa ja lisää avoimuutta ja herkkyyttä elää tässä ja nyt
– Rohkaisee luomaan ja kehittämään uutta
– Luovuudesta tulee arjen voimavara

Kouluttajana on Elämäntaidekouluttaja, LogoArt taideterapiaohjaaja ja Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Minna Rimpiläinen. Rimpiläinen on ohjannut Elämäntaide työskentelyä luovuustyöskentelyn, hyvinvointia tukevana taidetyöskentelyn ja terapeuttisen taidetyöskentelyn näkökulmista mm. päiväkotilapsille, ADHD- ja Aspergernuorille, mielenterveyskuntoutujille, sairaalakoululuokille ja pienryhmille, mielenterveyskuntoutujille, työyhteisöille.

Koulutus koostuu viidestä kahden päivän lähiopetusjaksosta, verkkokoulutustapaamisista sekä henkilökohtaisista harjoituksista ja ryhmätapaamisista verkon kautta jaksojen välillä. Jokaisen koulutusvuoden päätteeksi tehdään luova lopputyö.

Hinta koulutukselle 1125 € sisältäen alv 24 %. Koulutus on mahdollista maksaa erissä. UUTTA! Maksu onnistuu myös käyttämällä Epassia.

Koulutukseen voit ilmoittautua mukaan ostamalla koulutuksen verkkokaupasta tai ilmoittautumalla mukaan p. 044 019 7496 tai minna.rimpilainen@mooli.fi.

Käymällä kaksi Terapeuttisen taidetyöskentelyn opintovuotta saa Elämäntaideohjaaja-nimikkeen. Koulutukseen voi osallistua ilman aikomusta valmistua Elämäntaideohjaajaksi. Koulutukseen sitoudutaan vuodeksi kerrallaan.

Jos sinulla tulee kysyttävää koulutuksesta mieleen tai pohdit, voisiko tämä olla sinulle sopiva koulutus tällä hetkellä, olethan yhteyksissä Minnaan p. 044 019 496 tai minna.rimpilainen@mooli.fi. Peilataan yhdessä ajatuksiasi!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan koulutuksiin!

 

Koulutukseen otetaan maksimissaan 12 osallistujaa. Jos koulutus ei toteudu koulutusmaksu palautetaan kokonaisuudessaan koulutuksen ostajalle.

Koulutuksen peruminen: kun koulutus perutaan yli 1 kk ennen koulutuksen alkamista, palautetaan koulutuksen hinta kokonaisuudessaan koulutuksen ostajalle. Kun koulutus perutaan alle 1 kk ennen koulutuksen alkamista, palautetaan koulutuksen summa – 100 € varausmaksu koulutuksen ostajalle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OULU: Terapeuttinen taidetyöskentely -koulutus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *