OULU: Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus, varausmaksu

100,00 Sis. alv 24%

2 varastossa

Kuvaus

Oletko kiinnostunut lisäämään itsetuntemustasi ja itseilmaisuasi taiteen tekemisen ja luovan toiminnan avulla? Etsitkö luovia vuorovaikutusvälineitä ja näkökulmia työhösi?

UUSI Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus alkaa Oulussa helmikuussa 2024 – Varaa paikkasi pian!

Koulutuspäivät: 5.-6.9., 14.-15.11., 16.-17.1., 13.-14.3. ja 22.-23.5. to klo 10-17, pe klo 9-16
Koulutuspaikka: Oulunsalon kirjasto, Kauppakeskus Kapteeni.
Elämäntaidekouluttaja: Minna Rimpiläinen

Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus

Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus sopii hyvin ihmissuhdetyötä tekeville sekä henkilökohtaiseksi kasvumatkaksi oman elämän suuntaa etsiville, työstä välivuotta pitäville tai alanvaihtoa pohtiville. Se sopii myös ammatilliseksi lisäkoulutukseksi kasvatus-, sosiaali-, terapia- ja opetusalojen ammattilaisille ja alalle aikoville.

Koulutus on luovaa, kokemuksellista ja monitaiteellista. Sen pääpaino on taiteellisen ja luovan työskentelyn kautta tapahtuvassa henkilökohtaisessa kasvuprosessissa.

Koulutuksen sisältöalueita

 • Oman elämänkaaren ja minäkuvan prosessointia
 • Kehotietoisuus: luova liike, hengitys, ääni, tunteet, kosketus, kehon kuvat
 • Luovan taidetyöskentelyn harjoittelua eri materiaaleilla, välineillä ja menetelmillä
 • Nonverbaalien työskentelytapojen lainalaisuudet
 • Luonto voimauttajana
 • Symbolit, visualisointi, mielikuvatyöskentely
 • Tietoisen läsnäolon harjoitukset

Koulutus antaa valmiuksia käyttää luovaa taidetyöskentelyä rikastuttamaan omaa työtä ja elämää:

 • Monipuolistaa keinovalikoimaa ja työskentelytapoja vaikeissa tilanteissa ja kohtaamisissa
 • Lisää kykyä luottaa prosessiin ja intuitioon
 • Vahvistaa toimintakykyä muuttuvissa ja yllättävissä tilanteissa
 • Innostaa ja lisää avoimuutta ja herkkyyttä elää tässä ja nyt
 • Rohkaisee luomaan ja kehittämään uutta
 • Luovuudesta tulee arjen voimavara

TaM Minna Rimpiläinen on Elämäntaidekouluttaja, LogoArt taideterapiaohjaaja, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Reteaming-valmentaja ja Avekkikouluttaja (koulutusta aggression kohtaamiseen). Rimpiläinen on ohjannut Luovuuden lähde työskentelyä luovuustyöskentelyn, hyvinvointia vahvistavan taidetyöskentelyn ja terapeuttisen taidetyöskentelyn näkökulmista mm. päiväkotilapsille, ADHD- ja Aspergernuorille, mielenterveyskuntoutujille, sairaalakoululuokille ja pienryhmille, mielenterveyskuntoutujille, työyhteisöille.

Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus koostuu viidestä kahden päivän lähiopetusjaksosta, verkkokoulutustapaamisista sekä henkilökohtaisista harjoituksista. Jokaisen koulutusvuoden päätteeksi tehdään luova lopputyö.

Hinta koulutukselle 1250 € sisältäen alv 24 %. Maksamalla 100 € koulutuksen varausmaksun, varaat paikkasi koulutukseen. Koulutuksen loppusumma on mahdollista maksaa erissä koulutuksen aikana. UUTTA! Maksu onnistuu myös käyttämällä Epassia ja Edenrediä.

Koulutus on osa Elämäntaideohjaajan koulutusta. Käymällä kaksi Terapeuttisen taidetyöskentelyn opintovuotta saat Elämäntaideohjaaja®-nimekkeen. Koulutukseen voi osallistua ilman aikomusta valmistua Elämäntaideohjaajaksi. Koulutukseen sitoudutaan vuodeksi kerrallaan.

Koulutukseen voit ilmoittautua mukaan ostamalla koulutuksen verkkokaupasta tai ilmoittautumalla p. 044 019 7496 tai minna.rimpilainen@mooli.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan koulutuksiin!

Jos haluat lisätietoja koulutuksesta tai pohdit olisiko tämä koulutus sopiva juuri sinulle, otathan yhteyttä <3

Minna Rimpiläinen minna.rimpilainen@mooli.fi p. 044 019 7496

Osallistuminen koulutuspäiviin
Kun osallistuu koulutukseen minimissään 8 koulutuspäivänä, saa todistuksen osallistumisesta. Toisen koulutusvuoden jälkeen saa Elämäntaideohjaaja -todistuksen. Kun on pois koulutuspäivästä, toimitetaan päivän tehtävät osallistujalle sähköpostilla ja ne voi tehdä itsenäisesti sopivana ajankohtana. Todistuksen osallistumisesta saa, kun on osallistunut koulutukseen minimissään 8 koulutuspäivänä.

Koulutuksen peruminen
Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksu palautetaan, jos koulutus ei toteudu. Peruminen viimeistään 1 kk ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen loppusummaa ei laskuteta. Peruminen viimeistään 2 vko ennen koulutuksen alkamista laskutetaan 50 % koulutuksen summasta. Peruminen myöhemmin, laskutus 100 % koulutuksen summasta.