Ale!

Verkkokurssi: Luovuusmakupalat – Polku Luovuuden lähteelle

39,00 Sis. alv 24%

Luovuusmakupaloista löydät 14 päivälle pienet elämäntaiteen tehtävät. Pääset aloittamaan kurssin heti, kun sinulle sopii.

Yleensä jokainen tehtävä sisältää sekä pienen pysähtymisen kulloiseenkin teemaan että päivän teemaan liittyvän elämäntaiteen tehtävän. Voit myös myöhemmin palata makupalojen pariin aina kun sinusta tuntuu, että kaipaat päivääsi lempeää pysähtymistä ja voimaantumista.

Makupalat toimivat pienenä lahjana itsellesi – ne antavat  arvokkaan hetken sinulle itsellesi päivittäin. Anna tehtävien lohduttaa. Anna tehtävien tuoda päivääsi auringon säteitä. Anna tehtävien silitellä hyvää mieltä päivääsi!

Luovuusmakupalat on suunniteltu niin, että kaikki välineet mitä niihin tarvitaan, löytyvät joko kotoa tai ruokakaupastasi. Jos innostut työskentelemään enemmän, aina on mahdollista jatkaa tehtäviä pidemmälle.

Kurssin ostamisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin ja tunnukset kurssin verkkosivulle ja pääset astumaan polulle milloin vain sinulle sopii. Toivomme sinulle innostusta luovien makupalojen kanssa – valoa, iloa ja lempeitä oivaltamisen hetkiä!

Jos sinulla on  mitä vain kysyttävää kurssiin liittyen, otathan yhteyttä. Autan mielelläni!
minna.rimpilainen@mooli.fi p. 044 019 7496

Kuvaus

Luovuudella on iso merkitys, kun olemme elämässä uudessa tilanteessa. Luovuus auttaa meitä selviämään. Luovuus on hyvän tuulen ja ideoiden lähde. Ajatus luovuudesta itsessäni luo toivoa, toivon ravitsemasta luovuudesta nousee luottamus, uudet ideat tähän ja tuleviin hetkiin.

Elämme hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa. Monenlaiset ajatukset ja tunteet pyörivät sisällämme/valtaavat sisimpämme ja lamaannuttavat. Tilanne voi olla hyvin stressaava tai mielen täyttää huoli. Juuri nyt on tärkeää ravita ja vitaminoida itseään hyvällä ja voimistaa itsessä olevaa elämänvoimaa.

Ja toisaalta, nyt vihdoinkin voikin olla aikaa itselle.

Luovuusmakupalat, joita nyt tarjoilemme sinulle, ovat helposti toteutettavissa ja taivutettavissa omaan elämäntilanteeseen sopiviksi. Tehtävissä voit käyttää niitä välineitä, joita kotoasi löytyy. Voit olla luova ja tehdä tehtävät  omalla tavallasi.

Tee nyt itsesi  ja meidän kanssa sopimus, jos suinkin mahdollista, että teet yhden harjoituksen joka päivä. Jos joku tehtävä tuntuu niin mukavalta, että sitä tekee mieli toistaa useampana päivänä, tee ihmeessä niin. Kuuntele itseäsi. Tärkeintä, että saat itseesi ja päiviisi valoa, iloa ja inspiraatiota. Luovuushetkesi on vain sinua varten.

Voi käyttää inspiroivana tukena myös Löytöretkelläsi – Matkalla luovuuden lähteelle!