Ale!

Verkkokurssi: Löytöretki omiin voimavaroihin 1

79,00 Sis. alv 24% for 1 year

Tervetuloa Löytöretkelle omiin voimavaroihin! Saat koko kurssimateriaalin heti käyttöösi.

Verkkokurssilla löydät viidelle viikolle kullekin kolme Elämäntaide -tehtäväpakettia.

Voit kulkea askeleita kunakin niille suunniteltuna päivänä tai omaa vauhtiasi. Tervetuloa taiteilemaan elämää, luomaan uutta, oivaltamaan ja ymmärtämään! Tervetuloa Luovuuden lähteelle.

Jo tätä ennen pääset tutustumaan ja valmistautumaan kurssin alkamiseen. Löytöretkeltä löydät myös tehtävän, jolla pääset aloittamaan. Kurssiin pääset tutustumaan pian – saat kurssin ostettuasi tunnukset Löytöretki omiin voimavaroihin -kurssille sähköpostiisi.

Löytöretken viisi viikkoa ovat lahja ja lupaus itsellesi sukeltaa omaan elämääsi värein ja kuvin, kuunnella sitä, mitä on pinnan alla, sitä mikä haluaa tulla esiin katsottavaksi ja kuunneltavaksi.

Monipuoliset tehtäväpaketit sisältävät maalaamista, piirtämistä, rakentamista, sanoittamista. Ne sisältävät pysähtymisiä ja hiljentymistehtäviä viikon teeman äärelle ja tähän hetkeen. Ne sisältävät liikettä, liikkumista, aistimista. Luovaa työskentelyä sen kanssa, mitä ympäristössäsi havaitset, mihin huomiosi tarttuu.

Tällä viiden viikon matkalla saat aikaa asettumiselle ja olemiselle, joitakin välineitä tehtävien tekemiseen, myötätuntoa itseäsi kohtaan. Muistathan tehdessäsi, että ei ole oikeaa eikä väärää tapaa elämäntaiteilla. Löytöretkelläsi tarvitset hitusen uskallusta heittäytyä tuntemattomaan ja ottaa vastaan yllätyksiä, sitäkin, mitä et osannut odottaa.

Kun lähdet tälle matkalle, lähdet kulkemaan omille sisäisille, osin unohdetuille poluillesi. Anna itsellesi aikaa viipyillä poluillasi. Ole utelias ja ota vastaan se, mitä poluiltasi löydät. Olet löytöretkeilija. Olet elämäntaiteilija.

Voit tehdä tehtäviä täysin omassa tahdissasi. Joku tehtävä saattaa kutsua viipyilemään kauan, johonkin tekee mieli palata uudelleen. Sinä omistat omat tehtäväsi. Polkusi on sinun, löytöretkesi on sinun.

Olet löytöretkeilijä. Olet elämäntaiteilija.

Pääset mukaan klikkaamalla tuotteen ostoskoriin tai ilmoittautumalla sp. minna.rimpilainen@mooli.fi

Kuvaus

Löytöretkellä omiin voimavaroihin saat viidelle viikolle kolme Elämäntaiteen tehtäväpakettia. Jokainen tehtäväpaketti on rakennettu siten, että tehtävä etenee askeleittain. Askelia seuraamalla sinun on helppo tehdä tehtävät ja siirtyä tehtävästä toiseen.

Voit kulkea askeleita kunakin niille suunniteltuna päivänä tai omaa vauhtiasi. Hidastaa välillä tai tehdä nopeammin – aivan niin kuin sinun elämäntilanteeseesi sopii juuri nyt parhaiten. Jotkut tehtävät voivat kutsua sinua viettämään pidemmän aikaa parissaan ja tulemaan luokse aina uudestaan. Kuulostele itseäsi – tämä on sinun Löytöretkesi.

Löytöretki omiin voimavaroihin on suunniteltu siten, että tarvittavat välineet ja materiaalit löydät ruokakaupoista. Aina on kuitenkin mahdollista käyttää myös muita välineitä ja materiaaleja. Ja jos sinulla ei jotain löydy, voit aina soveltaa – olemmehan Luovuuden lähteellä!

Tule mukaan löytöretkelle – ja jos sinulla on mitä vain kysyttävää, autamme mielellään. Otathan yhteyttä!
minna.rimpilainen@mooli.fi p. 044 019 7496

Tutustu Luovuuden lähteen verkkokursseihin:
Luovuusmakupalat – Polku luovuuden lähteelle 39 € (59 €)