Hyvinvointia, työhyvinvoinnin valmennuksia ja ammatillista lisäkoulutusta sinulle ja työyhteisöllesi – isoimmissa valmennuspäivissä kokoamme yhteen erikokoisia työyhteisöjä työhyvinvoinnin teemojen ympärille.

Järjestämme valmennuksia ja koulutuksia, joita sinun on mahdollista tilata suoraan työyhteisöösi. Osa niistä on liittyy työhyvinvointiin, osa on ammatillista lisäkoulutusta. Järjestämme niitä sekä verkkovalmennuksina, että lähikoulutuksina ympäri Suomen.

UUTTA! Tule mukaan kevään ihanille verkkokursseille. Olemme suunnitelleet kevään verkkokurssit ajatellen sinua ja läheisiäsi. Toiveemme on, että voimme auttaa teitä kokemaan yhteenkuuluvuuden tunnetta ja löytämään voimavaroja, iloa ja merkitystä tänä keväänä, kun niin paljon on yhtäkkiä toisin. Ammennetaan yhdessä voimaa Luovuuden lähteestä!

Uudenlainen verkkokurssi äideille ja lapsille on juuri ilmestynyt – tervetuloa mukaan!

Auringon höyhen_Luovuuden lähde

Lue lisää täältä: Auringon höyheniä – Verkkokurssi äideille ja lapsille

Luovuuden lähteen verkkokurssit aikuisille – Tervetuloa mukaan!

 

Luovuusmakupaloja_Luovuuden lähde 9Luovuusmakupalat – Polku luovuuden lähteelle 29 € (59 € OVH)

Löytöretkelli omiin voimatarinoihin_Luovuuden lähde

Verkkokurssi: Löytöretki omiin voimatarinoihin 99 €

Löytöretki omiin voimavaroihin_Luovuuden lähde 1

Löytöretki omiin voimavaroihin 129 €

Muut koulutuksemme:

Psykologi Tony Dunderfelt: Esimiestyön ja tiimityön valmennukset 

Työhyvinvoinnin gurun Marja-Liisa Mankan työhyvinvoinnin valmennukset työkaluineen löytyvät meiltä verkkovalmennuksina. Työhyvinvoinnin koulutus voi olla viihdyttävää!

Avekki –koulutus on aggression ja haastavan käyttäytymisen kohtaamiseen liittyvää koulutusta. Se on samalla hyvin kokonaisvaltainen työhyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen liittyvä koulutuskokonaisuus. Suosittelen! Lasten ja nuorten kanssa työskenteleville, kaupan alalle, sote-työyhteisöille.

Luovuuden lähde –työpajat, koulutukset ja verkkokurssit ovat elämäntaidetyöskentelyä: Löytöretkellä itseen, Luovuuden lähde lasten ja nuorten kanssa työskenteleville sekä Luovuuden lähde aikuisten kanssa työskenteleville. Näitä työpajoja sinun on mahdollista tilata myös työyhteisöösi.

Yhdessä onnistumme. Yhdessä pääsemme pitemmälle. Yhdessä löydämme uusia maita ja mantereita. Yhdessä olemme perillä.

Moolissa olet Maalissa, sillä joukkuepeliä tämä kaikki on. Yhdessä saavutamme paljon enemmän. Kun saamme pallon maaliin, se on sinunkin maalisi – niinpä tule juhlimaan kanssamme!